Leer luisteren naar je lichaam

 

Je vitaliteit is een totaalpakket van energie, innerlijke rust, een zinvol leven en fysieke en mentale veerkracht. Het gaat om het ontwikkelen van bewustzijn op je eigen leefstijl en voedingspatroon, en wat dat met je lichaam doet. Je leert je lichaamssignalen herkennen en van daaruit gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om je evenwicht te bereiken, zowel fysiek en mentaal als sociaal-emotioneel.  Je leert om de juiste keuzes voor jezelf te maken.

MEER VITALITEIT IS:

 

  • Meer energie
  • Meer levenslust
  • Meer mentale veerkracht
  • Meer gezondheid

Een gezonde geest in een gezond lichaam.

mindful eten

Voeding

Gezonde voeding begint bij liefde en aandacht voor eten. Wat gezond eten is en welke voeding het beste bij je past, leer je zelf te ontdekken. Je wordt je bewust van wat je eet, waarom je eet en hoe je eet. Goed kauwen is belangrijk, net zoals genieten en samen eten.

hardlopen 3

Beweging

Als je regelmatig sport of beweegt, zit je lekkerder in je vel. Maar de mens is van nature geneigd om zuinig om te gaan met energie en daarom is het voor velen van ons moeilijk om in beweging te komen. Ik help je om gemakkelijker meer te bewegen in je dagelijks leven en daar bovendien plezier in te vinden.

meditatie man bos

Ontspanning

Stress en te weinig slaap hebben invloed op je gezondheid. Soms helpen ontspanningsoefeningen, meditatie, wandelen of lekker buiten zijn bij het vinden van je rust en ontspanning. Je gaat op zoek naar jouw balans, zodat je die ontspanning gemakkelijker in je dagelijks leven of drukke bestaan inpast.

Zo werk ik

Laten we eerst kennismaken. Vertel me waar je tegenaan loopt, wat je wilt veranderen of wat je wilt leren. Op basis van jouw behoeften bepalen we de doelen waaraan we gaan werken. Dan maak ik een inschatting van het aantal sessies dat je nodig hebt en wat het je gaat kosten. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent en wat je krijgt.