Wat ik om me heen zie

 

“Ik ervaar tijdens mijn werk als adviseur, coach en therapeut dat veel mensen en ook bedrijven op zoek zijn naar meer vitaliteit. De toenemende werkdruk en hoge eisen aan ons privéleven vragen veel energie. Werkgevers willen hun medewerkers een gezonde werkomgeving bieden, waarin bedrijfsdoelen door vitale medewerkers worden behaald.  Zowel werkgevers als medewerkers hebben hun eigen verantwoordelijkheid te nemen, dienen de juiste keuzes te maken en hierop aanspreekbaar te zijn. Samen werken aan vitaliteit levert veel op: collegialiteit,  betrokkenheid, teamspirit en plezier. Vitaliteit maakt het verschil in een organisatie.

 

Op wie richt ik me?

 

Mijn diensten zijn gericht op organisaties én particulieren. Ik ondersteun werkgevers bij het bepalen van een vitaal beleid en het gezond houden van hun medewerkers. De combinatie van het beleid bepalen en de uitvoering daarvan, vind ik boeiend. Particulieren die ik ondersteun, als coach of therapeut, leer ik op een andere manier te kijken naar hun leefstijl en klachten.

 

Mijn achtergrond

 

Ik merk dat ik meerwaarde bied door mijn ervaring uit het verleden met een drukke en stressvolle baan in de advocatuur én mijn kennis van gezondheid en vitaliteit. Ik kijk met een integrale blik, omdat lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Verder ervaar ik dagelijks dat een natuurlijke leefwijze je vitaal maakt en natuurgeneeskundige behandelingen een zinvolle aanvulling vormen op onze reguliere gezondheidszorg.”

 

– Monique Geurkink

Monique Geurkink

Fotografie: Marion Vlasveld

MIjn drijfveer is om mensen en organisaties met andere ogen te leren kijken naar gezondheid en vitaliteit.

Monique Geurkink is:

 

  • een combinatie van zakelijk, idealistisch en vernieuwend
  • een bevlogen adviseur op het gebied van vitaliteit en gezondheid
  • als voormalig advocate en juriste bekend met de zakelijke wereld
  • een inspiratiebron als het gaat om voeding, leefstijl en vitaliteit
  • een enthousiaste en energieke coach en therapeut
  • een “rebel with a cause”